Tyonhakijalle

CV opas

Ansioluettelo eli CV on tiivistelmä koulutus- ja työtaustastasi. Se kertoo rekrytoijalle kaiken oleellisen tiedon mitä hänen tarvitsee sinussa tietää. Ansioluettelon pituus on yleensä 1 - 2 sivua. Lyhyttä ansioluetteloa yleensä pidetään parempana kuin pidempää ansioluetteloa.

Jatka Lukemista

Oppisopimus

Oppisopimuksella voi opiskella lähes kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin. Se soveltuu aikuisille, että nuorille.
Oppisopimus määräytyy työnantajan ja opiskelijan väliseen määräaikaiseen työsopimukseen jossa opiskelija kouluttautuu alaan työpaikalla.

Jatka Lukemista

Tyonhausta yleisesti

Ennenkuin haet töitä tulee sinulla olla suunnitelma. Tietynlainen strategia siitä millaisen CV:n luot, miten ajattelit erottua joukosta ja mitkä ovat erityisosaamisesi. Työnhakua edeltävä tärkein asia mitä tulisi tietää on mille alalle haet töitä.

Jatka Lukemista

TE-toimiston työpaja

Khalid Ali TE-toimiston ja sisäministeriön yhdessä järjestämä työpaja pidettiin 17.11.2014 Makkaratalossa. Paikan päällä oli TE-palveluja käyttäviä nuoria ja aikuisia, TE-toimistolla työskenteleviä sekä työnantajia.
Jatka Lukemista

Uraxin saatekirje malli

Tässä Uraxin saatekirje malli työnhakijoille
Jatka Lukemista

Saatekirje

Tässä sinulle muutama vinkki saatekirjeen tekemiseen.
Jatka Lukemista

Uraxin työnhaku-infotilaisuus

Työnhaku-infotilaisuus

Khalid Ali

 

Urax-työhönvalmennushankkeen järjestämä työnhaku-infotilaisuus pidettiin 21.10.2014. Kohderyhmänä olivat 18–29 vuotiaat maahanmuuttajataustaiset työnhakijat. Infotilaisuuden alussa meille kerrottiin Helsingin kaupungin työväenopistosta ja heidän tarjoamistaan kursseista sekä luennoista.

Jatka Lukemista

Yleisiä työhaastattelukysymyksiä

Yleisiä työhaastattelukysymyksiä

 

Työhaastattelu on ratkaiseva tekijä työpaikan saannin kannalta. Siinä haastattelija haluaa ottaa selville, minkälainen henkilö olet ja oletko paras vaihtoehto yritykselle. Työhaastattelu on mainio paikka tuoda esiin omia kykyjäsi. Alla on mainittu yleisiä haastattelukysymyksiä, joiden avulla voit valmistautua työhaastatteluun parhaalla mahdollisella tavalla.

 

1.     Kerro itsestäsi

Jatka Lukemista

Työhaastatteluun valmistautuminen: tässä 12 vinkkiä

On tärkeää, että valmistaudut työhaastatteluun perinpohjaisesti. Tässä muutama vinkki, joista voit hyötyä ennen haastatteluasi, sen aikana sekä sen jälkeen.
Jatka Lukemista

Uraxin oma CV pohja

Tässä lupaamamme valmis CV pohja.
Jatka Lukemista

Pages